Xolo Prime este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Lollipop: costă doar 89 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Xolo 847 ori
<b>Xolo Prime este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Lollipop: costă doar 89 de dolari</b>Producătorul indian Xolo a anunţat astăzi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android Lollipop la bord. E vorba despre modelul Xolo Prime, pe care &icirc;l puteţi admira mai jos. &nbsp; El costă doar 89 de dolari şi este un terminal dual SIM...

Producătorul indian Xolo a anunţat astăzi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android Lollipop la bord. E vorba despre modelul Xolo Prime, pe care îl puteţi admira mai jos.

El costă doar 89 de dolari şi este un terminal dual SIM care rivalizează cu Motorola Moto E sau Micromax Canvas Spark. Terminalul vine cu un display IPS de 4.5 inch, cu rezoluţie de 480 x 854 pixeli şi un procesor quad core MediaTek MT6582M de 1.3 GHz, cu GPU Mali 400 MP. La bord mai avem şi 1 GB RAM, 8 GB stocare şi un slot microSD.

Dotările acestui device includ şi o cameră de 5 MP în spate, cu autofocus şi captura video Full HD, dar şi bliţ LED, iar în zona frontală avem o cameră VGA. Smartphone-ul integrează o baterie de 1800 mAh, iar Xolo afirma că aceasta oferă 20.8 ore de convorbiri 2G şi până la 500 de ore de funcţionare în standby. Handsetul rulează Android 5.0 şi vine cu două sloturi SIM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×