Xolo Q1010i, un telefon cu ecran de 5 inch și camera Sony Exmor R la preț sub 250 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Xolo 776 ori
<b>Xolo Q1010i, un telefon cu ecran de 5 inch și camera Sony Exmor R la preț sub 250 de dolari</b>în ultima săptămână am văzut producători de telefoane din India precum Micromax sau Lava lansând terminale mobile de nouă generație, iar acum Xolo, care a aparținut de Lava la un moment dat pregătește un nou handset. El surprinde prin prețul...

în ultima săptămână am văzut producători de telefoane din India precum Micromax sau Lava lansând terminale mobile de nouă generație, iar acum Xolo, care a aparținut de Lava la un moment dat pregătește un nou handset. El surprinde prin prețul de 224 de dolari și dotările destul de bune, ce includ și o cameră Sony Exmor R.

Pe numele său Xolo Q1010i, acest model este succesorul lui Xolo Q1010 și este listat pe site-ul oficial al producătorului indian. Terminalul vine cu o cameră cu senzor Sony Exmor R de 8 megapixeli, cu deschidere F/2.0, mărime a pixelilor de 1.4 microni și o lentilă cu 5 elemente. Alte dotări includ un display HD IPS de 5 inch și un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz.

Ca OS avem parte de Android 4.2 Jelly Bean, iar Xolo a promis o actualizare rapidă la Android 4.4 KitKat pe acest smartphone. Mai aflați că Xolo Q1010i integrează o cameră frontală de 2 MP, 8 GB memorie internă, două sloturi SIM și o baterie de 2250 mAh. Telefonul măsoară 8.3 mm în grosime și suporta și conectivitate HSDPA cu viteza de download de 21 Mbps.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×