Iată cum ar fi putut arăta webOS, dacă proiectul nu era abandonat: capturi pierdute de ecran apar pe web (Video)

1.079 ori
<b>Iată cum ar fi putut arăta webOS, dacă proiectul nu era abandonat: capturi pierdute de ecran apar pe web (Video)</b>La fel cum prototipurile de telefoane și tablete apar la ceva vreme de când au fost anulate, dacă e cazul, la fel și rămășițele unei platforme software vor ajunge pe web la un moment dat. Azi e rândul unui design 2.0 pentru webOS, dacă pot să...

La fel cum prototipurile de telefoane și tablete apar la ceva vreme de când au fost anulate, dacă e cazul, la fel și rămășițele unei platforme software vor ajunge pe web la un moment dat. Azi e rândul unui design 2.0 pentru webOS, dacă pot să spun așa, care a fost casat odată cu platforma.

După cum știți la doar câteva luni după ce a fost lansată prima tabletă webOS (HP TouchPad), atat device-ul și platforma au fost scoase din producție. Apoi webOS a fost vândut de către HP către alte companii interesate, precum LG care a adus acest software pe televizoarele sale. între timp scoatem din arhive câteva capturi cu o interfață care ar fi putut fi prezentă pe webOS 2.0.

webOS

Nici pe vremea când se afla în proprietatea Palm, webOS nu era un succes, deși îl creditam pe acest OS drept primul care a reușit un multitasking eficient, bazat pe acel sistem de "cards". Dacă ne uităm la această interfață, creată în perioada pre HP observăm o abordare plată pe care Apple a găsit-o de abia pe iOS 7.

Iată cum ar fi putut arăta webOS, dacă proiectul nu era abandonat: capturi pierdute de ecran apar pe web (Video)

Vedem și același sistem "cards" extins către un concept similar cu Snap din Windows 8. Codul și conceptul acestui UI sunt acum disponibile pentru comunitatea de dezvoltatori și poate ne vom trezi cu un ROM Android cu această ocazie. Interfața nu arată deloc rău!

WebOS

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×