iPad 2 scos din cutie În stil Mobilissimo - iată cel mai nou produs Apple! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.438 ori
<b>iPad 2 scos din cutie În stil Mobilissimo - iată cel mai nou produs Apple! (Video)</b>După ce v-am prezentat cu o săptămână în urmă inaugurarea unui nou magazin iStyle în AFI Palace Cotroceni, iată un nou material care îi va interesa pe fanii Apple. Mulțumită celor de la evoMAG.ro, care au răspuns foarte amabil și prompt...

După ce v-am prezentat cu o săptămână în urmă inaugurarea unui nou magazin iStyle în AFI Palace Cotroceni, iată un nou material care îi va interesa pe fanii Apple. Mulțumită celor de la evoMAG.ro, care au răspuns foarte amabil și prompt dorinței noastre de a testa un iPad 2, am reușit să punem mâna pe cel mai nou terminal Apple.

Ceea ce vedeți mai jos este experiența de unboxing a lui iPad 2, unul dintre cele mai așteptate produse ale anului. Ambalajul este elegant și îngrijit ca de obicei, atenția la detalii specifică Apple aplicându-se și în acest caz. Varianta testată de către noi a fost un iPad 2 WiFi de 16 GB și cu carcasă de culoare neagră.

De remarcat faptul că Apple a făcut o alegere interesantă, inscripționând doar numele iPad pe ambalaj, astfel ca la cumpărarea tabletei vei realiza ce este de fapt în cutie doar când îi vei vedea camera terminalului. în cutia lui iPad 2 se află tableta protejată de o folie din plastic, încărcătorul, cablul de conectare la PC/Mac, un scurt manual și câteva stickere cu logo-ul Apple.

evoMAG.ro ne-a furnizat și un adaptor special pentru alimentator, care vine în formatul internațional necompatibil cu prizele din România. în zilele următoare vom reveni cu o recenzie completă a tabletei, dar până acum trebuie să vă spunem că iPad 2 este fantastic.

*Update: Da, iPad 2 are iOS 4.3, nu 4.2 cum am menționat, în clip... o mică scăpare provocată de emoția unboxingului :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×