IFA 2011: Acer W4, cel mai compact model Windows Phone de până acum

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.340 ori
<b>IFA 2011: Acer W4, cel mai compact model Windows Phone de până acum</b>După debutul telefoanelor HTC Titan și Radar cu Windows Phone Mango de săptămâna trecută, mai avem un invitat special care a fost prezentat la IFA 2011. Este vorba despre Acer W4, pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. &nbsp; Terminalul...

După debutul telefoanelor HTC Titan și Radar cu Windows Phone Mango de săptămâna trecută, mai avem un invitat special care a fost prezentat la IFA 2011. Este vorba despre Acer W4, pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos.

Terminalul vine cu un procesor de 1 GHz, 8 GB memorie internă și 512 MB RAM, iar OS-ul sau este Windows Phone 7 Mango. Din păcate rezoluția camerei sale nu este cunoscută încă, iar când spun telefon compact, mă refer la ecranul de 3.6 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Designul acestui device este clasic pentru un model WP7, adică minimalist și cu o carcasă neagră și elegantă.

în cadrul IFA 2011, Acer a afirmat că acest handset va sosi pe piață luna viitoare, fără a oferi o data exactă sau un preț pentru acest model. Având în vedere dotările sale nu atât de impresionante, mă aștept aici la un preț foarte accesibil și la o ușoară competiție cu viitoarele modele Nokia cu Windows Phone 7.

Acer W4

Acer W4

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×