IFA 2011: Acer W4, cel mai compact model Windows Phone de până acum

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.381 ori
<b>IFA 2011: Acer W4, cel mai compact model Windows Phone de până acum</b>După debutul telefoanelor HTC Titan și Radar cu Windows Phone Mango de săptămâna trecută, mai avem un invitat special care a fost prezentat la IFA 2011. Este vorba despre Acer W4, pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. &nbsp; Terminalul...

După debutul telefoanelor HTC Titan și Radar cu Windows Phone Mango de săptămâna trecută, mai avem un invitat special care a fost prezentat la IFA 2011. Este vorba despre Acer W4, pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos.

Terminalul vine cu un procesor de 1 GHz, 8 GB memorie internă și 512 MB RAM, iar OS-ul sau este Windows Phone 7 Mango. Din păcate rezoluția camerei sale nu este cunoscută încă, iar când spun telefon compact, mă refer la ecranul de 3.6 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Designul acestui device este clasic pentru un model WP7, adică minimalist și cu o carcasă neagră și elegantă.

în cadrul IFA 2011, Acer a afirmat că acest handset va sosi pe piață luna viitoare, fără a oferi o data exactă sau un preț pentru acest model. Având în vedere dotările sale nu atât de impresionante, mă aștept aici la un preț foarte accesibil și la o ușoară competiție cu viitoarele modele Nokia cu Windows Phone 7.

Acer W4

Acer W4

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×