IFA 2011: Acer W4, cel mai compact model Windows Phone de până acum

1.420 ori
<b>IFA 2011: Acer W4, cel mai compact model Windows Phone de până acum</b>După debutul telefoanelor HTC Titan și Radar cu Windows Phone Mango de săptămâna trecută, mai avem un invitat special care a fost prezentat la IFA 2011. Este vorba despre Acer W4, pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. &nbsp; Terminalul...

După debutul telefoanelor HTC Titan și Radar cu Windows Phone Mango de săptămâna trecută, mai avem un invitat special care a fost prezentat la IFA 2011. Este vorba despre Acer W4, pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos.

Terminalul vine cu un procesor de 1 GHz, 8 GB memorie internă și 512 MB RAM, iar OS-ul sau este Windows Phone 7 Mango. Din păcate rezoluția camerei sale nu este cunoscută încă, iar când spun telefon compact, mă refer la ecranul de 3.6 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Designul acestui device este clasic pentru un model WP7, adică minimalist și cu o carcasă neagră și elegantă.

în cadrul IFA 2011, Acer a afirmat că acest handset va sosi pe piață luna viitoare, fără a oferi o data exactă sau un preț pentru acest model. Având în vedere dotările sale nu atât de impresionante, mă aștept aici la un preț foarte accesibil și la o ușoară competiție cu viitoarele modele Nokia cu Windows Phone 7.

Acer W4

Acer W4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×