Hackerul PS3 și iPhone Geohot a fugit În America de Sud? Așa afirmă Sony, care l-a dat În judecată

1.872 ori
<b>Hackerul PS3 și iPhone Geohot a fugit În America de Sud? Așa afirmă Sony, care l-a dat În judecată</b>Hackerul de iPhone și PlayStation 3 își continuă aventura, astfel că după ce a fost dat în judecată de Sony, acum tânărul George Hotz aka Geohot este "dat dispărut" de compania japoneză. Sony afirmă că Geohot ar fi părăsit Statele Unite,...

Hackerul de iPhone și PlayStation 3 își continuă aventura, astfel că după ce a fost dat în judecată de Sony, acum tânărul George Hotz aka Geohot este "dat dispărut" de compania japoneză.Sony afirmă că Geohot ar fi părăsit Statele Unite, îndreptându-se către America de Sud, dar hackerul declară că este doar în vacanță.

O scurtă recapitulare a peripețiilor tânărului include deblocarea lui Apple iPhone, jailbreaking-ul unei console PlayStation 3, procesul intentat de Sony împotriva lui George, confiscarea hardurilor sale de către autorități și o recentă campanie de donații pentru a-și putea plăti avocații. în plus, când a aflat de procesul împotriva sa, Geohot a realizat un videoclip și o melodie rap împotriva celor de la Sony.

Hotz scrie pe blogul sau că este plecat în vacanță în America de Sud, după ce a plănuit această ieșire din țară și a plătit-o chiar din noiembrie. Aceasta este o banală vacanță de primăvară, iar tânărul pare iritat de supozițiile celor de la Sony, amintind și că nu a folosit donațiile fanilor săi pentru vacanță, ci doar pentru avocați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×