Nokia N96 primeste un update de firmware

2.965 ori
<b>Nokia N96 primeste un update de firmware</b>Daca erati posesori de Nokia N96 si l-ati lasat pe acesta deoparte cand ati descoperit functiile multimedia ale lui Nokia 5800 XpressMusic, ei bine a venit momentul sa ii dati primului handset inca o sansa, de vreme ce el tocmai a primit un update de...

Daca erati posesori de Nokia N96 si l-ati lasat pe acesta deoparte cand ati descoperit functiile multimedia ale lui Nokia 5800 XpressMusic, ei bine a venit momentul sa ii dati primului handset inca o sansa, de vreme ce el tocmai a primit un update de firmware.

Update-ul vine cu numeroase imbunatatiri si functii noi si in acest moment nu suntem siguri daca el este disponibil doar pentru versiunea europeana a telefonului, sau si pentru cea americana. Printre imbunatatirile aduse de noul firmware se numara si prezenta lui Nokia Email si MFE preinstalate si incluse in software, dar si cea a pluginului pentru mailuri Active Standby.

Exista acum si optiuni care influenteaza functionarea clapetei glisante, in vreme ce imaginile capturate cu ajutorul camerei beneficiaza de o calitate mai inalta, iar firmware-ul include si un update al lui Flash Lite. Daca sunteti posesorul unui Nokia N96, va recomandam sa verificati daca update-ul este disponibil in zona dumneavoastra si sa purcedeti la a-l instala.

[Via: Nokiaexperts.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×