Nokia N96 primeste un update de firmware

2.953 ori
<b>Nokia N96 primeste un update de firmware</b>Daca erati posesori de Nokia N96 si l-ati lasat pe acesta deoparte cand ati descoperit functiile multimedia ale lui Nokia 5800 XpressMusic, ei bine a venit momentul sa ii dati primului handset inca o sansa, de vreme ce el tocmai a primit un update de...

Daca erati posesori de Nokia N96 si l-ati lasat pe acesta deoparte cand ati descoperit functiile multimedia ale lui Nokia 5800 XpressMusic, ei bine a venit momentul sa ii dati primului handset inca o sansa, de vreme ce el tocmai a primit un update de firmware.

Update-ul vine cu numeroase imbunatatiri si functii noi si in acest moment nu suntem siguri daca el este disponibil doar pentru versiunea europeana a telefonului, sau si pentru cea americana. Printre imbunatatirile aduse de noul firmware se numara si prezenta lui Nokia Email si MFE preinstalate si incluse in software, dar si cea a pluginului pentru mailuri Active Standby.

Exista acum si optiuni care influenteaza functionarea clapetei glisante, in vreme ce imaginile capturate cu ajutorul camerei beneficiaza de o calitate mai inalta, iar firmware-ul include si un update al lui Flash Lite. Daca sunteti posesorul unui Nokia N96, va recomandam sa verificati daca update-ul este disponibil in zona dumneavoastra si sa purcedeti la a-l instala.

[Via: Nokiaexperts.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×