xpPhone, telefonul cu Windows XP la bord, isi prezinta interfata!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.155 ori
<b>xpPhone, telefonul cu Windows XP la bord, isi prezinta interfata!</b>Daca numele xpPhone va suna cunoscut, aflati ca acesta este sliderul cu touchscreen de 4.8 inchi si specificatii tip netbook, toate acestea pe un handset dotat cu un procesor "AMD Super Mobile". Cel mai impresionant atribut al terminalului este acela ca...

Daca numele xpPhone va suna cunoscut, aflati ca acesta este sliderul cu touchscreen de 4.8 inchi si specificatii tip netbook, toate acestea pe un handset dotat cu un procesor "AMD Super Mobile". Cel mai impresionant atribut al terminalului este acela ca ruleaza o varianta full de Windows XP.

Ecranul principal al telefonului include iconuri ale functiilor de apelare, dar si shortcuturi catre aplicatii Windows, care pot fi impartite pe categorii cu ajutorul taburilor din stanga. Interfata face usor trecerea intre modul landscape si cel portrait si invers, iar printre altele aflam ca xpPhone este produs de catre compania chineza ITG (In Technology Group) si ca va suporta acces direct la agenda Outlook, pentru administrarea contactelor.

Daca sunteti curiosi in legatura cu specificatiile acestui smartphone superdotat, aflati ca el vine cu 512MB de memorie, 8GB, pana la 64GB memorie SSD, un HDD de 30GB, pana la 120GB, un display LCD TFT touchscreen de 4.8 inchi, cu diagonala de 800 x 480 pixeli. Handsetul suporta conectivitate GSM/GPRS/EDGE/HSDPA, dar si WiFi, WiMAX, Bluetooth si GPS.

xoPhone interfata

Printre porturi se numara unul audio, un jack pentru microfon, un port USB 2.0, slot pentru SIM-uri si un conector pentru dockuri (include output VGA). Bateria lui xpPhone rezista pana la 5 zile in standby si 7 ore in mod de functionare normal.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×