Yahoo! anunta parteneriatul sau cu LG si un sistem de advertising pentru mobile

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 697 ori
<b>Yahoo! anunta parteneriatul sau cu LG si un sistem de advertising pentru mobile</b>A venit vremea dezvaluirilor la 3GSM si deja Yahoo si-a anuntat intentia de a lansa un sistem de advertising prin telefonie mobila disponibil in 18 tari. Aceasta este un efort al Yahoo facut cu scopul de a se extinde dincolo de sfera computerelor...

A venit vremea dezvaluirilor la 3GSM si deja Yahoo si-a anuntat intentia de a lansa un sistem de advertising prin telefonie mobila disponibil in 18 tari.

Aceasta este un efort al Yahoo facut cu scopul de a se extinde dincolo de sfera computerelor personale si de a se implica in telefonia mobila. Astfel compania va putea folosi din plin noi rezolutii si noile ecrane ale terminalelor, mai mari decat cele de pana acum.

Posesorii de telefoane mobile vor putea accesa pagina de baza a Yahoo, unde reclamele vor "curge" pe lateral. Regatul Unit, Germania, Franta, Brazilia si America de Nord vor fi printre primele tari care vor lua contact cu serviciul de advertising de la Yahoo.

De asemenea Yahoo a mai anuntat un parteneriat cu LG, ceea ce inseamna ca serviciile lor vor fi incluse in terminalele mobile ale producatorului coreean.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×