Yahoo gata de un contract cu Google pentru reclame in regim de outsourcing

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.390 ori
<b>Yahoo gata de un contract cu Google pentru reclame in regim de outsourcing</b>Yahoo este gata sa colaboreze cu Google implementand reclamele gigantului motoarelor de cautare, dupa o perioada de test, ne informeaza Wall Street Journal. Reclamele vor fi afisate in rezultatele cautarilor Yahoo, iar mutarea are ca rol provocarea celor...

Yahoo este gata sa colaboreze cu Google implementand reclamele gigantului motoarelor de cautare, dupa o perioada de test, ne informeaza Wall Street Journal. Reclamele vor fi afisate in rezultatele cautarilor Yahoo, iar mutarea are ca rol provocarea celor de la Microsoft, pentru a obtine o suma mai mare in eventualitatea cumpararii Yahoo de catre gigantul software.

Purtatorii de cuvant ai Google si Yahoo au refuzat sa comenteze pe seama acestor informatii, in vreme ce aflam ca este foarte posibil ca Yahoo sa fuzioneze cu Time Warner Inc AOL. Ca urmare a acestei mutari, Time Warner ar detine actiuni Yahoo si ar investi in aceasta companie. Decizia de a face outsorcing cu metodele de advertising ale celor de la Google va permite creatorului lui Yahoo Messenger sa se concentreze pe afacerea sa bazata pe advertisingul brandurilor.

Singura problema este la ora actuala pachetul de legi antitrust, iar Yahoo si Google isi vor limita colaborarea din cauza acestora, la anumiti termeni de cautare si regiuni specifice. Totusi, trebuie sa mentionam ca lucrurile nu sunt batute in cuie si oricand o oferta din partea Microsoft poate dizolva acest parteneriat, dezmintind si informatiile despre fuziunea cu Time Warner Inc AOL.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×