Telefoanele MTV, mai cool decat postul de televiziune

1.895 ori
<b>Telefoanele MTV, mai cool decat postul de televiziune</b>MTV si ModeLabs Group colaboreaza oferind publicului tanar o noua linie de handseturi, intr-o oferta ce include si 4 tipuri de abonamente la preturi rezonabile. Terminalul creat de catre ModeLabs ofera acces in exclusivitate la toate continuturile MTV,...

MTV si ModeLabs Group colaboreaza oferind publicului tanar o noua linie de handseturi, intr-o oferta ce include si 4 tipuri de abonamente la preturi rezonabile.

Terminalul creat de catre ModeLabs ofera acces in exclusivitate la toate continuturile MTV, fara limite. Disponibil incepand cu data de 23 de aprilie, acest telefon costa doar 49 de euro si este prezent in oferta magazinelor SFR si a retailerilor. Sliderul 3G de culoare rosie suporta Bluetooth, include un display cu diagonala de 2.2 inch, camera de 2 megapixeli si un video/audio player plus suport pentru inregistrare audio/video.

Continuturi specifice MTV sunt incluse pe noul handset, de la clipuri video la logo-uri, sau chiar wallpaper-uri, sonerii originale create de catre DJ Cut Killer si jocul MTV Cribs. Aplicatia HotScan este la posturi, oferind acces permanent la stirile MTV. Pentru melomani, MTV si magazinele SFR ofera un kit Bluetooth stereo, de asemenea creat de catre ModeLabs Technologies. Acest headset suporta 6 tipuri de setari muzicale: pop, rock, truebass, jazz, classic si basic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×