Yahoo! Go 2.0 acum si in chineza

1.060 ori
<b>Yahoo! Go 2.0 acum si in chineza</b>Piata wireless din China reprezinta o forta formidabila, in special datorita numarului de clienti ai acestor servicii, ce pot fi acaparati rapid de o companie americana care stie ce-si doreste acest urias public. Iata ca si Yahoo! este gata sa intre pe...

Piata wireless din China reprezinta o forta formidabila, in special datorita numarului de clienti ai acestor servicii, ce pot fi acaparati rapid de o companie americana care stie ce-si doreste acest urias public. Iata ca si Yahoo! este gata sa intre pe piata asiatica, lansand varianta chinezeasca a serviciului Go 2.0.

Acest serviciu mobil era deja disponibil in SUA de luni bune si se pare ca Yahoo! Kimo, filiala din Taiwan a companiei este cea care se ocupa de clientii din zona. Suntem siguri ca Yahoo! Go 2.0 va fi cenzurat dupa placul guvernului din China, dupa cum se intampla cu majoritatea produselor "capitaliste" lansat in aceasta tara. Spre exemplu ne imaginam ca daca veti cauta "cenzura chinezeasca" sau "discriminarea religioasa in China" pe Yahoo! Go 2.0 nu veti obtine nici un rezultat valid.

Totusi, utilizatorii nu pot decat sa se bucure de acest serviciu mobil, fie el si limitat, datorita celor de la Yahoo! Kimo. China este in centrul atentiei in ultima vreme, deoarece si Apple poarta discutii intense cu marii operatori locali, pregatind terenul pentru o posibila distribuire a lui iPhone in Asia. Yahoo, Apple, Nokia...toate cuceresc China treptat. Se va impune oare si Google anul viitor cu terminalele sale Android?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×