iPhone ar putea avea 2 distribuitori in China

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.450 ori
<b>iPhone ar putea avea 2 distribuitori in China</b>Compania China Unicom se arata deschisa oportunitatii de a vinde Apple iPhone in China, dand companiei lui Steve Jobs a doua optiune pentru "debarcarea asiatica" a celebrului terminal. Anuntul vine pe fondul discutiilor intre Apple si cel mai mare...

Compania China Unicom se arata deschisa oportunitatii de a vinde Apple iPhone in China, dand companiei lui Steve Jobs a doua optiune pentru "debarcarea asiatica" a celebrului terminal. Anuntul vine pe fondul discutiilor intre Apple si cel mai mare operator local, China Mobile.

China Unicom este al doilea operator mobil din China, ca marime si nu are inca planuri care implica iPhone, dar ar dori sa discute cu Apple in vederea unei eventuale colaborari. Intre timp, rivalul China Mobile poarta deja discutii cu producatorul lui iPhone, aceasta veste crescand semnificativ actiunile companiei asiatice, dar si a celei americane. O intelegere cu unul dintre cei 2 operatori ar da unda verde celui mai celebru telefon al acestui an pentru patrunderea pe o piata de jumatate de milard de posesori de telefoane mobile.

La finalul lunii Septembrie, in China existau 523.3 milioane de abonati la serviciile de telefonie mobila, conform Ministerului Industriei Informatice din aceasta tara. China Mobile detine doua treimi din piata, cu aproape 350 de milioane de abonati, in vreme ce China Unicom inregistreaza in jur de 156 de milioane de clienti. iPhone a fost cu siguranta gadgetul anului, iar Apple a incheiat contracte importante cu O2 pentru a vinde terminalul in Marea Britanie si cu AT&T pentru SUA. Politica Apple impune operatorilor sa le plateasca o parte din veniturile obtinute din abonamentele care sosesc cu oferta iPhone, ceea nu a suras numelor mari din industria mobila, cum ar fi Vodafone. Ramane de vazut daca cele 2 companii din China vor considera oferta americanilor "una care nu poate fi refuzata".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×