Serviciu de telefonie mobila testat de pe Muntele Everest!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.729 ori
<b>Serviciu de telefonie mobila testat de pe Muntele Everest!</b>Ultima initiativa a companiilor chinezesti din industria mobila a fost instalarea unui turn de telecomunicatii in varful Muntelui Everest, astfel ca serpasii si alpinistii vor putea informa lumea intreaga despre reusita lor. Cel mai mare operator chinez,...

Ultima initiativa a companiilor chinezesti din industria mobila a fost instalarea unui turn de telecomunicatii in varful Muntelui Everest, astfel ca serpasii si alpinistii vor putea informa lumea intreaga despre reusita lor.

Cel mai mare operator chinez, China Mobile a testat cu succes statia de transmisie din varful celui mai inalt munte din lume. De mentionat este faptul ca China Mobile este si cel mai mare provider de servicii mobile din lume, iar compania se afla in discutii cu Apple in vederea lansarii asiatice a lui iPhone. Exista si o motivatie pentru amplasarea statiei de telecomunicatii: aceasta va permite persoanelor aflate in zona unde va fi plasata torta Olimpica la anul sa efectueze apeluri.

China Mobile a angajat serpasi si cataratori profesionisti, iar numeroase materiale necesare pentru ridicarea turnului au fost carate de catre iaci, pregatind serviciul de telecomunicatii ideal pentru a raspandi vestea sosirii tortei Olimpice oriunde in lume. 2 alte statii de transmisie au fost ridicate cu cateva sute de metri mai jos, oferind efectiv acoperire totala pentru intreaga ruta de catarare pe Muntele Everest. Statia este la ora actuala dezasamblata, dar va fi reinstalata odata cu depunerea tortei din vara anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×