YotaPhone 2, un nou telefon dual display E Ink ar putea debuta la MWC 2014

939 ori
<b>YotaPhone 2, un nou telefon dual display E Ink ar putea debuta la MWC 2014</b>YotaPhone este un telefon care provine din Rusia și a fost pus în vânzare anul trecut, după ce a fost prezentat la MWC. Ei bine, iată că urmașul sau ar putea sosi la MWC 2014 săptămâna viitoare. &nbsp; YotaPhone 2 va fi un telefon dual display,...

YotaPhone este un telefon care provine din Rusia și a fost pus în vânzare anul trecut, după ce a fost prezentat la MWC. Ei bine, iată că urmașul sau ar putea sosi la MWC 2014 săptămâna viitoare.

YotaPhone 2 va fi un telefon dual display, iar surse din Rusia afirma că acest smartphone va îmbunătăți toate dotările predecesorului. Handsetul va avea două touchscreen-uri, câte unul pe fiecare parte și unul din ele va fi bazat pe tehnologie E Ink. Ambele ecrane vor fi mai mari decât pe primul YotaPhone, iar cel E Ink va veni și cu suport touch de această dată.

Modelul de anul trecut folosea un ecran de 4.3 inch cu rezoluție 720p și unul E Ink cu rezoluție de 640 x 360 pixeli. Alte dotări includeau un procesor Snapdragon, 2 GB RAM, până la 64 GB stocare și camera de 13 MP. Bateria era o unitate de 1800 mAh, iar ca OS aveam Android 4.2.2. Se pare că primul YotaPhone a avut un oarecare succes în Rusia, vânzând 12.000 de unități în mai puțin de 2 luni.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×