YotaPhone 2, un nou telefon dual display E Ink ar putea debuta la MWC 2014

Autor:  | Publicat în:  Yota 909 ori
<b>YotaPhone 2, un nou telefon dual display E Ink ar putea debuta la MWC 2014</b>YotaPhone este un telefon care provine din Rusia și a fost pus în vânzare anul trecut, după ce a fost prezentat la MWC. Ei bine, iată că urmașul sau ar putea sosi la MWC 2014 săptămâna viitoare. &nbsp; YotaPhone 2 va fi un telefon dual display,...

YotaPhone este un telefon care provine din Rusia și a fost pus în vânzare anul trecut, după ce a fost prezentat la MWC. Ei bine, iată că urmașul sau ar putea sosi la MWC 2014 săptămâna viitoare.

YotaPhone 2 va fi un telefon dual display, iar surse din Rusia afirma că acest smartphone va îmbunătăți toate dotările predecesorului. Handsetul va avea două touchscreen-uri, câte unul pe fiecare parte și unul din ele va fi bazat pe tehnologie E Ink. Ambele ecrane vor fi mai mari decât pe primul YotaPhone, iar cel E Ink va veni și cu suport touch de această dată.

Modelul de anul trecut folosea un ecran de 4.3 inch cu rezoluție 720p și unul E Ink cu rezoluție de 640 x 360 pixeli. Alte dotări includeau un procesor Snapdragon, 2 GB RAM, până la 64 GB stocare și camera de 13 MP. Bateria era o unitate de 1800 mAh, iar ca OS aveam Android 4.2.2. Se pare că primul YotaPhone a avut un oarecare succes în Rusia, vânzând 12.000 de unități în mai puțin de 2 luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×