YouTube a implinit 5 ani, a atins 2 miliarde de vizualizari pe zi

Autor:  | Publicat în:  YouTube 880 ori
<b>YouTube a implinit 5 ani, a atins 2 miliarde de vizualizari pe zi</b>Cu 5 ani in urma, in data de 16 mai, fondatorii YouTube lansau versiunea beta a lui YouTube.com, cu scopul de oferi oricui oportunitatea de a uploada clipuri video, astfel incat sa fie vizualizate de toata lumea. Acum, dupa 5 ani, YouTube a atins 2...

Cu 5 ani in urma, in data de 16 mai, fondatorii YouTube lansau versiunea beta a lui YouTube.com, cu scopul de oferi oricui oportunitatea de a uploada clipuri video, astfel incat sa fie vizualizate de toata lumea. Acum, dupa 5 ani, YouTube a atins 2 miliarde de vizualizari pe zi si reprezinta o parte tot mai importanta din viata noastra digitala.

Cele 2 miliarde de vizualizari pe zi inseamna de 2 ori mai mult decat publicul a 3 televiziuni mari din SUA la un loc si asta in prime time. YouTube a debutat ca un site dedicat vloggerilor amatori si clipurilor virale, dar s-a transformat intr-o platforma globala care suporta clipuri HD si 3D si transmite evenimente sportive live in peste 200 de tari.

In plus, YouTube ofera acum filme ale studiourilor din Hollywood si popularizeaza regizori indie, iar interviuri care nu au ajuns pe post la TV isi gasesc locul in acest serviciu de video sharing. Pentru a sarbatori cei 5 ani de existenta, YouTube a lansat canalul YouTube Five Year. Printre altele, aici veti gasi povestea proiectului din spatele acestui serviciu si putea uploada un clip cu povestea dumneavoastra.

De asemenea, celebritati ca Vint Cerf, Conan O'Brien sau Katie Couric au publicat liste cu video-urile lor preferate de-a lungul anilor, daca sunteti curiosi. La multi ani YouTube!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×