YouTube acum disponibil pe Helio Ocean

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.464 ori
<b>YouTube acum disponibil pe Helio Ocean</b>"Cea mai completa experienta YouTube" pe telefonul mobil nu este o sintagma care face referire la iPhone, ci la Helio Ocean, care ofera mai nou utilizatorilor sai o varianta incantatoare a celebrului serviciu video. Aplicatia implementata de Helio pe...

"Cea mai completa experienta YouTube" pe telefonul mobil nu este o sintagma care face referire la iPhone, ci la Helio Ocean, care ofera mai nou utilizatorilor sai o varianta incantatoare a celebrului serviciu video.

Aplicatia implementata de Helio pe terminalul sau, Ocean este extrem de usor de folosit, in conditiile in care uploadurile se fac instantaneu, iar clipurile postate suporta geo-tag prin intermediul GPS-ului handsetului. De asemenea veti putea sa va logati pe site-ul YouTube pentru a da note video-urilor vizionate, pentru a comenta asupra lor si pentru a da replici sub forma de clipuri, exact in felul in care ati fi facut pe PC. Din fericirea aplicatia celor de la Helio este gratuita si disponibila incepand de azi.

Avand sansa sa pun mana pe iPhone, pot spune ca experienta YouTube este una aproape de perfectiune in cazul sau. Helio poate doar spera sa-si intreaca rivalul si poate chiar o va face prin intermediul interfatei sale si a incarcarii rapide a paginii YouTube. Romanii au inceput sa se ataseze de acest serviciu popular, dupa cum facusera cu Yahoo Messenger si deja se simte puternic prezenta conationalilor nostri pe site.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×