YouTube Gaming debutează pe iOS, Android şi pe web; Gata să rivalizeze cu Twitch

1.306 ori
<b>YouTube Gaming debutează pe iOS, Android şi pe web; Gata să rivalizeze cu Twitch</b>Aflam de existenţa lui YouTube Gaming &icirc;n această vară şi ne intriga ideea unui hub de clipuri video legate de gaming, &icirc;n stilul lui Twitch. Ei bine, YouTube Gaming a debutat astăzi pe web, după ce ieri a fost lansat sub formă de...

Aflam de existenţa lui YouTube Gaming în această vară şi ne intriga ideea unui hub de clipuri video legate de gaming, în stilul lui Twitch. Ei bine, YouTube Gaming a debutat astăzi pe web, după ce ieri a fost lansat sub formă de aplicaţii iOS şi Android.

Acest serviciu centralizează toate clipurile video legate de jocuri şi oferă şi streaming live de la evenimentele dedicate, plus lansări de jocuri şi sesiuni de gameplay live. Folosind acest hub, gamerii vor putea să vadă clipuri cu gameplay din cele mai populare titluri. Pe lângă consumul de conţinut, YouTube Gaming permite gamerilor să creeze conţinut mai uşor, având un sistem intuitiv de livestream.

Gamingul este printre cele mai populare tipuri de conţinut video de pe web, aflându-se pe locul 2 după muzică. YouTube a anunţat că va oferi pentru început 25.000 de pagini de gaming, organizând toate conţinuturile şi canalele cu mare atenţie. Faimosul serviciu video îşi va populariza oferta prin diferite standuri la showurile de gaming ale acestui an.

Cu câţiva ani în urma YouTube şi-a atras antipatia creatorilor de recenzii de jocuri, dând jos de pe web multiple recenzii pentru "încălcare de copyright". Aparent conţinutul pe care îl înregistrezi din jocul cumpărat de tine nu e al tău... Sperăm că s-a trecut peste acele piedici, dacă tot primim un hub pentru gaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×