YouTube Îți permite să descarci acum clipurile tale În format original și calitate deosebită prin Google Takeout

1.384 ori
<b>YouTube Îți permite să descarci acum clipurile tale În format original și calitate deosebită prin Google Takeout</b>Mai țineți minte când doreați neapărat să descărcați un clip de pe YouTube și dintr-un motiv sau altul nu reușeați? Există alternative precum Keepvid.com sau YouTube Downloader, dar ambele au momente când pur și simplu nu funcționează. Ei...

De astăzi Google oferă posibilitatea de a descărca oficial clipuri de pe YouTube, cu mențiunea că e vorba doar de clipurile voastre, cele pe care le urcați pe canalul vostru.

Prin Google Takeout puteți descărca pe hard clipurile originale uploadate cu doar câteva clickuri. Nu e nevoie de codare specială, de codecuri sau de schimbarea de format, deoarece exact în formatul în care ați urcat clipul îl veți putea descărca. Evident sper că există și opțiunea de a descărca în format MOV sau MP4, deoarece fișierele MTS AVCHD nu sunt chiar cele mai prietenoase pentru editarea în Final Cut de exemplu. Rețineți că e vorba doar de clipurile voastre originale și nu puteți descărca un videoclip care v-a plăcut de pe YouTube, de exemplu.

O întrebare pe final: depindem prea mult de stocarea în cloud a clipurilor video sau mai există printre voi și persoane care păstrează o copie a unui clip important pe hard?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×