Apple pierde apelul În procesul bazat pe mecanismul circular de control de pe iPod

680 ori
<b>Apple pierde apelul În procesul bazat pe mecanismul circular de control de pe iPod</b>O curte de judecata din Japonia a decis că Apple a pierdut apelul realizat în cazul procesului intentat pe seama mecanismului clickwheel de pe iPod. Astfel, Apple trebuie să plătească 3.3 milioane de dolari unui inventator japonez pentru încălcare...

O curte de judecata din Japonia a decis că Apple a pierdut apelul realizat în cazul procesului intentat pe seama mecanismului clickwheel de pe iPod. Astfel, Apple trebuie să plătească 3.3 milioane de dolari unui inventator japonez pentru încălcare de brevet.

Decizia vine după ce tribunalul din Tokyo a decis că Apple trebuie să plătească aceste daune inventatorului Norihiko Saito, dar ambele părți au decis să facă apel. în vreme ce Saito cerea daune mai mari, Apple afirma că nu încălca vreun brevet. Curtea a decis ca tehnologia lui iPod, expusă în imaginile de mai sus face parte dintr-un concept dezvoltat de Saito în 1998 și brevetat în 2006.

Japonezul dorea aproape 100 de milioane de dolari de la Apple și nu doar 3 milioane. Apple are totuși nu mai puțin de 3 brevete pentru mecanismul clickwheel, unele chiar din 2002, dar cel al lui Saito e crucial pentru utilizarea playerului în modul în care îl cunoaștem. Să fie și alți inventatori păgubiți de Apple la nivel mondial?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×