Samsung Z3, cel mai recent device cu Tizen OS la bord, primește un nou update software

1.267 ori
<b>Samsung Z3, cel mai recent device cu Tizen OS la bord, primește un nou update software</b>Pe l&acirc;ngă device-urile cu Android, cei de la Samsung au adus pe piață și modele ce rulează Tizen OS, sistem de operare destinat produselor din categoria entry-level. Samsung Z3 este unul dintre acestea, terminal ce astăzi primește un nou...

Pe lângă device-urile cu Android, cei de la Samsung au adus pe piață și modele ce rulează Tizen OS, sistem de operare destinat produselor din categoria entry-level. Samsung Z3 este unul dintre acestea, terminal ce astăzi primește un nou update software ce vine într-un pachet de aproximativ 600 MB.

Din câte se pare, schimbările nu sunt unele majore, update-ul fiind mai degrabă unul ce rezolvă bug-uri și probleme de securitate. Singurele modificări pe care le remarcăm, sunt noile iconițe din meniul lui Tizen OS. După cum aflați ieri, acest OS se află acum pe locul 4 în topul celor mai populare sistem de operare din lume.


(noile iconițe se pot observa în partea din dreapta)

Cât despre Samsung Z3, aflați că acesta vine la pachet cu display HD de 5 inch, procesor quad-core Spreadtrum de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×