yxflash Player, un player video cu subtitrari pentru terminalul tau Android

6.401 ori
<b>yxflash Player, un player video cu subtitrari pentru terminalul tau Android</b>Android ramane inca o platforma tanara, care va implini in curand 2 ani si care se maturizeaza pe zi ce trece, mai ales cu aportul lui Android Market si al miilor sale de aplicatii. Printre ele se numara si playerul video yxflash, unul dintre putinele...

Android ramane inca o platforma tanara, care va implini in curand 2 ani si care se maturizeaza pe zi ce trece, mai ales cu aportul lui Android Market si al miilor sale de aplicatii. Printre ele se numara si playerul video yxflash, unul dintre putinele compatibile cu Android si oferind suport pentru formatele MPEG1/2/4, H264 BP, Divx/Xvid, FLV1 si WMV7/8/9.

Versiunea 1.3.1 a playerului tocmai a fost lansata si trebuie sa mentionam ca ea reda si subtitrari. Softul costa 9.9 dolari si este disponibil si in varianta gratuita trial, daca doriti sa il testati inainte de cumparare. Il puteti descarca de aici, cu mentiunea ca el suporta si streaming prin retea, playback al fisierelor MP3, AAC, WMA, AC3, PCM, mkv, flv si wmv/asf.

yxflash Player pentru Android

yxflash player, din pacate insa, nu face streaming  la video-uri flash via web, cum este cazul lui YouTube sau Hulu. Terminalele Android care sunt compatibile acestui software, ruleaza varianta 1.5, 1.6, 2.0, 2.0.1 sau 2.1 a OS-ului si sunt urmatoarele: HTC G1 Dream, HTC G2 Magic, HTC G3 Hero, Samsung Galaxy i7500, Motorola Droid, Motorola XT720, Acer Liquid, Nexus One.

Mai multe detalii despre instalarea playerului si inregistrarea sa aflati de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×