Zapp lanseaza servicii prepay

Autor:  | Publicat în:  Zapp 1.222 ori
<b>Zapp lanseaza servicii prepay</b>Telemobil, compania care opereaza Zapp a anuntat oficial ca va lansa in data de 3 decembrie servicii pre-pay, o premiera pentru acest operator romanesc. Zapp avea in luna iulie a anului trecut 500.000 de clienti cu abonament si a inregistrat in 2007...

Telemobil, compania care opereaza Zapp a anuntat oficial ca va lansa in data de 3 decembrie servicii pre-pay, o premiera pentru acest operator romanesc.

Zapp avea in luna iulie a anului trecut 500.000 de clienti cu abonament si a inregistrat in 2007 afaceri de 90 de milioane de euro. Asa aratau ultimele date despre aceasta companie, ele nemaisuferind vreo actualizare din vara anului trecut, astfel ca nu stim exact care este statutul sau la ora actuala. Firma ce controleaza Zapp este detinuta de grupul Saudi Oger din Arabia Saudita, ce are ca actionari majoritari membri familiei fostului premier libanez Rafic Hariri.

Servicii prepay inseamna telefoane accesibile si oferte ce includ multe minute gratuite, dar asta a devenit deja o trasatura a pietii romanesti si un factor esential, pentru companiile care doresc sa reuseasca in Romania. Oare va sosi vreun hit gen iPhone sau BlackBerry Storm in oferta Zapp la timp pentru Craciun sau se vor limita acestia la terminale asiatice?

Sursa: Zf.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×