Telefonul Zune este smartphone-ul "Pink"

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.375 ori
<b>Telefonul Zune este smartphone-ul "Pink"</b>O sursa de incredere ne informeaza ca Microsoft este gata sa faca modificari serioase playerului sau audio Zune, transformand acest gadget intr-un nou smartphone, ce poarta numele de cod "Pink". Misterioasa sursa afirma ca noul terminal va combina...

O sursa de incredere ne informeaza ca Microsoft este gata sa faca modificari serioase playerului sau audio Zune, transformand acest gadget intr-un nou smartphone, ce poarta numele de cod "Pink".

Misterioasa sursa afirma ca noul terminal va combina tehnologia playerului Zune cu cea a firmei Danger, recent achizitionata de Microsoft si responsabila cu handsetul Sidekick. Co-fondatorul Danger este unul dintre oficialii Google, ceea ce ar putea indica o posibila includere a lui Android pe telefonul Zune, desi nu credem ca Microsoft va renunta prea usor la Windows Mobile.

Aflam si ca un prototip al lui Pink va fi prezentat oficial in cadrul showului Consumer Electronics din ianuarie 2009, cu o lansare programata pentru februarie. Exista si zvonuri care afirma ca telefonul va fi lansat la conferinta 3GSM si ca livrarea sa catre utilizatori ar mai putea intarzia un an. Si toate acestea pentru ca febra Apple iPhone sa treaca definitiv, lasand loc pe piata produsului celor de la Microsoft.

Sursa: Cnbc.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×