Zapp si-a schimbat directorul

1.463 ori
<b>Zapp si-a schimbat directorul</b>Zapp a facut o serie de schimbari in cadrul echipei sale de conducere, printre care se numara si inlocuirea directorului executiv Piermario Di Pietro cu Chris Batalliard. Fostul director executiv va ramane in companie, cu rolul de membru al Consiliului de...

Zapp a facut o serie de schimbari in cadrul echipei sale de conducere, printre care se numara si inlocuirea directorului executiv Piermario Di Pietro cu Chris Batalliard.

Fostul director executiv va ramane in companie, cu rolul de membru al Consiliului de Administratie, din cadul Telemobil. Pe langa aceasta schimbare, Chief Technical Officer-ul celor de la Zapp si-a depus demisia cu 2 zile in urma, fiind inlocuit de catre Vicentiu Dragomir, General Manager Network Operation. In afara de aceste schimbari, restul echipei Zapp ramane in aceeas componenta, prin urmare departamentele de operatiuni, finante, vanzari, business development, achizitii si corporate affair continua sa se afle sub conducerea lui Vijay Srinivasagopalan, Răzvan Pătrunoiu, Mircea Girbovan, Arda Arkun, Ghassan El Hage și Carmen Lazăr, dupa cum ne informeaza NewsIn.

Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, 50% din participatia celor de la Qualcomm Incorporated in Inquam Limited (detinatorul Telemobil) a fost cumparata de catre grupul Saudi Oger. Acesta este motivul pentru schimbarile anterior mentionate, mutari obisnuite in cazul acestui tip de tranzactii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×