ZTE Blade A603 apare sub formă de prototip, după ce e certificat de FCC; Telefon cu Nougat la bord şi dotări entry level

831 ori
<b>ZTE Blade A603 apare sub formă de prototip, după ce e certificat de FCC; Telefon cu Nougat la bord şi dotări entry level</b>ZTE a adus Blade-urile cele grele la MWC 2017, dar seria continuă şi cu modele entry level. Unul cu nume de cod ZTE Blade A603 apare astăzi, după ce a primit certificarea FCC. Îl vedem sub forma unui prototip înfăţişat în imaginile de mai jos şi aflăm..

ZTE a adus Blade-urile cele grele la MWC 2017, dar seria continuă şi cu modele entry level. Unul cu nume de cod ZTE Blade A603 apare astăzi, după ce a primit certificarea FCC. Îl vedem sub forma unui prototip înfăţişat în imaginile de mai jos şi aflăm şi detalii despre el.

Cunoscut şi ca ZTE Blade L7, dacă ne luăm după inscripţia de pe baterie, terminalul e destul de compact, având o diagonală de 5 inch. Are o carcasă din plastic şi pare să aducă şi un blitz pentru camera selfie. În rest e un terminal standard ca design aş zice, dar cu acel inel luminos trademark pentru butonul Home, specific ZTE. E o veste bună că va rula Android 7.0 Nougat, iar handsetul pare să nu aibă scanner de amprente la bord, ceea ce e bizar în 2017.

Nou venitul ar fi dotat cu un ecran 720p de 5 inch, procesor Snapdragon 210 quad core, 1 GB RAM şi 16 GB stocare. Are şi baterie de 2.400 mAh, o cameră de 5 megapixeli în spate cu blitz LED şi una frontală de 2 MP. Măsoară 8.55 mm în grosime, cântăreşte 137 de grame şi ar urma să coste 101 dolari, dacă nu chiar mai puţin. Spatele pare destul de glossy în unele fotografii.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×