ZTE Grand X Pro ajunge pe web sub formă de imagine semioficială

1.188 ori
<b>ZTE Grand X Pro ajunge pe web sub formă de imagine semioficială</b>Atunci când vrem să vedem o imagine aparent oficială cu un telefon nelansat încă, o sursă sigură pentru astfel de scăpări este contul de Twitter @evleaks. De la telefoane Lumia la ASUS PadFone 2, acest cont a publicat cu zile înainte de lansarea...

Atunci când vrem să vedem o imagine aparent oficială cu un telefon nelansat încă, o sursă sigură pentru astfel de scăpări este contul de Twitter @evleaks. De la telefoane Lumia la ASUS PadFone 2, acest cont a publicat cu zile înainte de lansarea produselor imagini cu acestea. Este și cazul lui ZTE Grand X Pro.

Imaginea de mai sus îl reprezintă pe acest nou venit, un handset care din păcate rămâne un mister pentru noi la capitolul dotări. Ce știm e că în această vară a fost anunțat un model ZTE Grand X LTE destinat pieței din Asia și dotat cu procesor dual core. Acel device avea un procesor Qualcomm MSM8960 de 1.5 GHz, o cameră de 8 megapixeli și o cameră frontală cu captura 720p. Având în vedere faptul că nou venitul ZTE are și particula "Pro" în nume, mă aștept ca el să fie un upgrade pentru ZTE Grand X LTE, poate la capitolul procesor și camera.

Speculațiile afirmă că ZTE Grand X Pro dispune de un ecran cu diagonală cuprinsă între 4.5 și 5 inch, iar rezoluția este necunoscută. Având în vedere avalanșa recentă de terminale cu ecran 1080p, putem presupune că și ZTE s-a conformat acestui trend și remarc aici și o margine foarte subțire a display-ului. Un lucru e sigur: CES 2013 și MWC 2013 vor fi pline de produse interesante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×