LG Nexus 4 și Samsung Nexus 10 deja rootate; ClockworkMOD Recovery disponibil pentru aceste terminale

1.327 ori
<b>LG Nexus 4 și Samsung Nexus 10 deja rootate; ClockworkMOD Recovery disponibil pentru aceste terminale</b>De abia s-au lansat LG Nexus 4 și tableta Nexus 10 în această săptămână și iată că deja terminalele au fost rootate. Există două metode de root aici: una prin bootarea pe baza unei imagini de boot nesigure prin transfer manual via ADB, iar...

De abia s-au lansat LG Nexus 4 și tableta Nexus 10 în această săptămână și iată că deja terminalele au fost rootate. Există două metode de root aici: una prin bootarea pe baza unei imagini de boot nesigure prin transfer manual via ADB, iar cealalalta folosind ClockworkMod recovery pentru a face flashing unui fișier ZIP care conține fișierele necesare pentru root.

Dezvoltatorul Koush a postat pe web noile versiuni de ClockworkMod recovery pentru LG Nexus 4 și Samsung Nexus 10. Se pare că metoda ROM Manager nu funcționează în acest moment, deci mare grijă la acest capitol. Cei care au încercat această metodă au avut nevoie să facă flashing și să readucă telefonul la software-ul stock. Pentru a obține acces root aveți un ghid pe XDA Developers, confirmat și testat de Stryder5 și alți utilizatori.

Sincer să fiu mi se pare bizar să rootezi un telefon cu OS stock pe el, mai ales că nu are bloatware pe el sau vreo funcție ascunsă pe care să o deblochezi. Totuși, dezvoltatorii și hackerii trebuie să experimenteze și poate vor găsi indicii cu privire la viitoarele release-ur Android în codul sursă, sau vreo funcție ascunsă a tabletei sau telefonului. Rețineți că terminalele Google Nexus, adică Nexus One, Nexus S și Galaxy Nexus pot avea bootloaderul deblocat rapid, pur și simplu prin conectarea terminalului la computer în mod bootloader și rularea programului Fastboot cu o comandă specială.

Mă aștept ca și Nexus 4 și Nexus 10 să ofere această posibilitate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×