și LG pregătește un smartphone 1080p; O confirmă benchmark-uri ajunse pe web!

1.022 ori
<b>și LG pregătește un smartphone 1080p; O confirmă benchmark-uri ajunse pe web!</b>Era de așteptat ca și LG să intre în hora telefoanelor Full HD, după ce HTC, Sharp, Lenovo și Oppo au făcut-o. Confirmarea unui astfel de device vine de la benchmark-uri, ale căror rezultate au ajuns pe web. Acest model poartă numele de cod LG...

Era de așteptat ca și LG să intre în hora telefoanelor Full HD, după ce HTC, Sharp, Lenovo și Oppo au făcut-o. Confirmarea unui astfel de device vine de la benchmark-uri, ale căror rezultate au ajuns pe web. Acest model poartă numele de cod LG F240 și este dotat cu un ecran cu rezoluție 1920 x 1080.

LG tocmai a lansat telefoanele LG Nexus 4 și Optimus G, cu dotări impresionante, dar rămânând la rezoluția de 1280 x 768. Imediat după aceasta lansare a venit și HTC cu al său Droid DNA, care a trecut de limita 768p ajungând la 1080p. LG F240 vine cu un soi de răspuns la Droid DNA și el a apărut în GL Benchmark, pe care l-am folosit și noi atunci când am testat iPhone 5, de exemplu. Rezultatele din acest benchmark indica prezența unui terminal cu mărime necunoscută a diagonalei, Android 4.1.2 Jelly Bean drept OS și procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz.

LG telefon cu ecran de 1080p

și Sony și Samsung lucrează la telefoane de acest gen, cu nume precum Sony Odin având deja și imagini asociate, în vreme ce Samsung Galaxy S IV are toate șansele să fie și el un telefon cu ecran Full HD. Dacă CES 2011 se axa pe dual core și 3D, CES 2012 pe ecrane HD, designuri inedite și camere performante, CES 2013 ar putea fi un eveniment axat pe trecerea la 1080p pe telefoane, plus ecrane flexibile AMOLED, conform zvonurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×