ZTE propune un design de smartphone cu două decupaje în ecran și carcasă din sticlă; Iată conceptul numit Iceberg

1.242 ori
<b>ZTE propune un design de smartphone cu două decupaje în ecran și carcasă din sticlă; Iată conceptul numit Iceberg</b>Dacă un decupaj în ecran este deja prea mult pentru unii utilizatori, ce spuneți de două? Ei bine, fix la asta s-au gândit cei de la ZTE care astăzi prezintă conceptul numit Iceberg. Cumva parcă prezența a două decupaje creează un soi de

La ora actuală prezența unui decupaj în ecranul unui smartphone este considerată de mulți un motiv destul de serios pentru a evita achiziția dispozitivului cu pricina, asta din cauza look-ului deloc atractiv.

Singurul terminal la care prezența unui asemenea breton este explicată este iPhone X, asta pentru că Apple a redus totodată și marginea de jos folosind un ecran curbat - lucru ce nu se poate spune și despre ceilalți producători care continuă să vină și cu margini în partea de jos a dispozitivelor aduse pe piață.

ZTE IceBerg

Cei de la ZTE speră să rezolve și acest neajuns prin integrarea unui decupaj secundar în partea de jos după cum vedem chiar astăzi prin intermediul conceptului numit ZTE Iceberg. Deși la auzul acestei veștii că telefonul are două decupaje, mă pregăteam să consider totul doar o idee proastă, parcă prezența a două decupaje de genul contribuie la un design simetric mai atractiv.

Rolul acestora nu este doar de dragul trendului, astfel că avem parte de difuzoare stereo frontale în cazul de față. Pe lângă aceste elemente de design, ZTE Iceberg vine într-un corp unibody ce combină două straturi de sticlă prin care telefonul seamănă cu un bucată de gheață, având colțuri din sticlă așa cum se observă în randare.

Telefonul ar avea și încărcare wireless, dar și alte dotări high-end, iar potrivit listării de pe site-ul IF World Design Guide, produsul va fi lansat comercial prin 2020 în regiuni precum Asia, Europa și America de Nord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×