ZTE brevetează telefonul cu două decupaje în ecran ce adoptă un format diferit față de ZTE Iceberg

1.041 ori
<b>ZTE brevetează telefonul cu două decupaje în ecran ce adoptă un format diferit față de ZTE Iceberg</b>Luna aprilie ne-a întâmpinat și cu un concept de smartphone la care nu ne așteptam, unul cu două decupaje în ecran. Oarecum acest design ne-a plăcut într-o măsură sau alta prin simetria adusă de către cele două decupaje specifice din panoul

La începutul acestei luni apărea ceea ce poate fi descris doar ca o trăznaie: telefonul cu două decupaje, două bretoane şi anume ZTE Iceberg. Ne era propus doar ca un concept, iar acum ZTE ar fi brevetat acest tip de design.

Brevet ZTE

Varianta comercială a handsetului ar urma să debuteze spre final de an, poate chiar in 2019 în Asia, Europa, continentul american, pe măsura posibilităţilor, pentru că ZTE are totuşi probleme mai serioase. Se pare că acest brevet proaspăt apărut ar face referire de fapt la un alt telefon, unul nou şi nu Iceberg. Conform documentelor oficiale înregistrate în China terminalul va adopta noul limbaj de design, care oferă un decupaj destul de ingust sus şi unul mai lat jos, pentru simetrie.

De această dată ideea seamănă mai mult cu Essential Phone ca decupaj superior decât cu iPhone X. Zona de sus e dedicată camerei frontale, iar decupajul de jos butonului Home cu scanner de amprente. Având în vedere scandalul din SUA cu ZTE, e clar că nu vor lansa nimic acolo prea curând. Pe de altă parte ZTE şi-a asigurat spatele, în caz că apare altă companie cu telefoane cu două decupaje şi le poate cere plata pentru licenţa acestui design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×