OnePlus One unboxing: cel mai original ambalaj văzut până acum, accesorii plasate cu grijă și un terminal foarte interesant (Video)

4.994 ori
<b>OnePlus One unboxing: cel mai original ambalaj văzut până acum, accesorii plasate cu grijă și un terminal foarte interesant (Video)</b>După o așteptare de 40 de zile de la comandarea lui OnePlus One, terminalul a ajuns în sfârșit pe masa de teste Mobilissimo.ro. Am remarcat din start că el vine într-o cutie banală din carton, în care se află alte două cutii, despre care scriem...

După o așteptare de 40 de zile de la comandarea lui OnePlus One, terminalul a ajuns în sfârșit pe masa de teste Mobilissimo.ro. Am remarcat din start că el vine într-o cutie banală din carton, în care se află alte două cutii, despre care scriem mai jos.

Acest device a fost anunțat în aprilie și lansat în iunie, iar în jurul său s-a creat o adevărată isterie, pentru că e foarte greu de găsit și poate fi cumpărat pe bază de invitație. OnePlus e o companie relativ nouă din China, iar One e primul lor produs. Firma e formată din foști angajați Oppo și e foarte entuziastă, ceea ce se vede și în modul de ambalare a produsului, totul fiind plasat cu grija și în mod original.

OnePlus One unboxing

Am făcut comandă acestui produs pe 10 iunie prin Pandawill și el a sosit pe 21 iulie, adică în aproximativ 40 de zile. Prețul a fost de 1330 lei în total, plus 78 lei taxa de la vamă. Pandawill a făcut și câteva verificări ale cardului pentru a se proteja de fraude, de aceea a durat mai mult sosirea (printre altele). OnePlus One vine cu un manual în cutie, un cablu USB inedit de culoare roșie, o cheiță metalică cu un mic pouch special și un încărcător care are parte de propria cutie.

OnePlus One scos din cutie la Mobilissimo.ro

Primim și un adaptor pentru încărcător inclus în pachet și acest handset vine fără căști. De remarcat faptul că am primit cutia desigilată, dar asta doar pentru că expeditorii produsului au ținut să ne instaleze CyanogenMod 11S în loc de Color OS, ceea ce e o veste bună. OnePlus One e rootat și deblocat din fabrică și vine cu un procesor Snapdragon 801, 3 GB RAM, 16 GB stocare și cameră de 13 MP.

OnePlus One unboxing: cel mai original ambalaj văzut până acum, accesorii plasate cu grijă și un terminal foarte interesant (Video)

El măsoară 8.9 mm în grosime, cântărește 162 de grame și are un display LTPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluție Full HD. Nu avem parte de slot microSD la bord, iar acest terminal vine cu suport LTE, NFC, DLNA și o cameră frontală de 5 MP. Bateria e o unitate de 3100 mAh, iar ca design acest model îmi amintește de un Oppo. Revenim cu review în curând! [FORUM]

Preț actualizat eMAG.ro aici!

OnePlus One unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×