ZTE Mimosa X va avea și o variantă cu Windows Phone Tango?

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.318 ori
<b>ZTE Mimosa X va avea și o variantă cu Windows Phone Tango?</b>Degeaba ne amuzam zilele trecute de numele ZTE Mimosa X, deoarece se pare că acest telefon va avea mai mult de o versiune, aparent urmând să se lanseze atât cu Android, cât și cu Windows Phone Tango. Varianta Tango a handsetului, conform WP Dang va...

Degeaba ne amuzam zilele trecute de numele ZTE Mimosa X, deoarece se pare că acest telefon va avea mai mult de o versiune, aparent urmând să se lanseze atât cu Android, cât și cu Windows Phone Tango. Varianta Tango a handsetului, conform WP Dang va sosi doar în China și pe piețele emergente.

Telefonul ar trebui să aibă un preț accesibil, amintind de ZTE Tania la acest capitol. Din păcate nu știm dacă se va păstra designul acestei variante de Mimosa și dacă el va arăta precum în imaginea de aici sau nu. Specificațiile rămân un mister, iar acesta ar fi al doilea handset cu WP pentru ZTE, după modelul Tania. Rețineți că ZTE a promis deja că va expune la MWC telefoane cu platforma celor de la Microsoft, deci mă aștept să văd device-ul în acțiune în zilele următoare.

Cu această invazie de telefoane chinezești cu cel mai nou Android și cel mai nou Windows Phone, mă întreb cum vor reuși producători ca Motorola, Sony sau chiar Nokia să țină pasul... Dacă nu știați deja, Windows Phone Tango va fi o variantă de OS pentru handseturi low end, cu specificații mai modeste decât cerințele lui Mango de exemplu. Vor fi acceptate handseturi cu 256 MB RAM, ecrane cu rezoluție mai mică de 480 x 800 pixei, tastatura fizică și camere de 3 megapixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×