ZTE Nubia Z18 va inaugura tehnologia Full Screen 3.0 Experience; Iată un teaser oficial

1.316 ori
<b>ZTE Nubia Z18 va inaugura tehnologia Full Screen 3.0 Experience; Iată un teaser oficial</b>Și cei de la ZTE pregătesc lansarea unui nou smartphone în perioada următoare, terminal numit Nubia Z18 care a avut parte de câteva leak-uri pe ici pe acolo. Astăzi descoperim un teaser oficial care ne anunță că telefonul va inaugura tehnologia

Prin intermediul unui poster oficial descoperim pe acest final de săptămână faptul că smartphone-ul ZTE Nubia Z18 va inaugura tehnologia Full Screen 3.0 Experience - tehnologie care bineînțeles face referire la panoul edge-to-edge pe care dispozitivul îl va adopta. Vestea pe care nu mulți o vor aprecia este aceea că în partea de sus a ecranului vom avea un decupaj, unul mic ce-i drept.

Nubia Z18

După cum ne-a dezvăluit o schiță scăpată anterior online, decupajul acestui telefon va fi similar celui de pe Essential Phone - o modalitate prin camera selfie este păstrată în zona în care trebuie și prin care raportul screen to body ratio crește. Dispozitivul va avea și o bărbie destul de generoasă în partea de sus, dar măcar muchiile laterale ale ecranului sunt foarte înguste.

Ce mai aflăm este că smartphone-ul va oferi ecran de 5.99 inch, 128 GB de stocare flash și o baterie de 3350 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. În spate se va afla o cameră duală și central vedem integrat și scanner-ul de amprente. Mă aștept la variante cu 6 și 8 GB RAM și la un procesor Snapdragon 845 aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×