Aşa arată prototipul de telefon Samsung pliabil, cu două ecrane; Leit ZTE Axon M!

2.410 ori
<b>Aşa arată prototipul de telefon Samsung pliabil, cu două ecrane; Leit ZTE Axon M!</b>Finalul săptămânii ne aduce și un leak tare interesant, unul ce constă în fotografii hands-on cu prototipul de smartphone pliabil Samsung pe care sud-coreenii îl testează încă din 2015 aparent. Ce vedem aici este un design leit cu cel adoptat

Nu, ceea ce vedeţi în imaginile din acest articol nu este un ZTE Axon M, deşi vă iertăm dacă aţi făcut această confuzie. La urma urmei acest prototip de telefon Samsung cu două ecrane pliabile seamănă foarte mult cu celebrul ZTE. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Telefon pliabil Samsung

Ultimele scăpări indică faptul că Samsung ar avea ceva special pregătit pentru februarie 2019, la MWC. E vorba despre un smartphone pliabil, la care se lucrează de câţiva ani deja. Fie că se va numi Galaxy X sau va fi doar un prototip, ar trebui să schimbe trendul şi monotonia actuală la capitolul design de telefoane. Ceea ce vedem noi în aceste imagini este totuşi doar un prototip anulat şi eşuat al sud coreenilor.

Telefon pliabil Samsung

Prototipul se aliniază perfect cu brevetul Samsung înregistrat în decembrie 2017 şi aduce şi cu ZTE Axon M destul de mult. Ecranul principal are panou 16:9 şi se conectează printr-o balama destul de discretă la un al doilea ecran. Arată ca şi cum ai fi alipit două telefoane Galaxy A de acum vreo 2 ani împreună, mai degrabă decât ca un telefon cu pretenţii de 2019.

Interfaţa e şi ea învechită, fiind asociată perioadei lui Galaxy Note 5 chiar. Varianta finală de pliabil Samsung e aşteptată la MWC 2019, cu un ecran de 7.3 inch atunci când e deschis complet şi 4.5 inch când e pliat. Nu vă aruncaţi cu capul înainte totuşi, pentru că se vehiculează un preţ de aproape 2000 de dolari pentru acest produs. Va fi realizat în ediţie limitată, de 300.000 până la 500.000 de unităţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×