ZTE Nubia Z19 apare în presupuse fotografii hands on; Flagship cu procesor Snapdragon 845

1.250 ori
<b>ZTE Nubia Z19 apare în presupuse fotografii hands on; Flagship cu procesor Snapdragon 845</b>Descoperim astăzi faptul că și chinezii de la ZTE pregătesc lansarea unui smartphone echipat cu procesor Snapdragon 845, acela fiind Nubia Z19. Terminalul de față ni se prezintă astăzi într-o serie de fotografii hands-on și vedem că adoptă

Următorul flagship ZTE Nubia, ar fi în pregătire, judecând şi numai după scăpările de luna trecută, când un misterios terminal al companiei apărea în AnTuTu. Asa numitul ZTE Nubia Z19 venea cu procesor Snapdragon 845 şi rezultate solide, iar acum apare şi în fotografii hands on.

zte nubia z19

Acesta este doar un prototip protejat de o husă specială, care îi ascunde designul. Văd că ZTE a mers pe abordare Essential Phone, cu camera frontală trântită în mijlocul zonei superioare a ecranului. În spate vedem o cameră duală şi scannerul de amprente, iar terminalul pare să adopte aspectul 18:9 şi o interfaţă destul de curată.

Textul în chineză imprimat pe device face aluzii la 6 GB RAM aflaţi la bord şi 64 GB stocare. ZTE are un eveniment programat pe 22 martie, dar acela e menit pentru Nubia V89, un smartphone de buget, cu ecran de 6 inch şi preţ de 160 de dolari. Nu e exclus totuşi să îşi anunţe şi noul flagship. Sincer sunt surprins că ZTE nu a trecut la "breton" ca restul marilor companii producătoare de telefoane Android.

Nu că "ciclopul" ar fi o idee prea fericită sau "camera periscop".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×