Rival Knights ajunge acum și pe terminalele ce rulează platforma Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 765 ori
<b>Rival Knights ajunge acum și pe terminalele ce rulează platforma Windows Phone</b>După ce acum câteva zile, colegul nostru Alex vă prezenta un review al jocului Rival Knights, joc ce era disponibil doar pentru platformele iOS și Android, iată că acum acest titul ajunge și pentru posesorii de terminale care rulează sistemul de...

După ce acum câteva zile, colegul nostru Alex vă prezenta un review al jocului Rival Knights, joc ce era disponibil doar pentru platformele iOS și Android, iată că acum acest titul ajunge și pentru posesorii de terminale care rulează sistemul de operare Windows Phone. De asemenea, jocul sosește și pentru Windows, respectiv Windows RT.

Aflați că acest joc este un simulator de turnir în care veți putea controla 3 aspecte ale acestuia, și anume pornirea, creșterea în viteză și țintirea inamicului. Astfel ne vom putea bucura de o grafică 3D impresionantă, unghiuri dinamice ale camerei și texturi ale obiectelor și a personajelor foarte aproape de realitate.

Totodată vom putea cumpăra un cal, o lance, o armură și o cască, obiecte pe care mai apoi le putem upgrada. Deși este un pic repetivit, în genul jocurilor de tip drag racing, acest titlul este unul distractiv. Mai jos aveți link-urile de download pentru fiecare platformă în parte:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×