ZTE pregătește smartphone-uri Windows Phone pentru 2012, modele LTE pentru acest an

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.323 ori
<b>ZTE pregătește smartphone-uri Windows Phone pentru 2012, modele LTE pentru acest an</b>Fiind unul dintre partenerii hardware confirmați de Microsoft în această săptămână, ZTE a anunțat planuri de a lansa primele modele Windows Phone la începutul lui 2012. De asemenea, aceeași companie chineză afirmă că vom vedea și terminale...

Fiind unul dintre partenerii hardware confirmați de Microsoft în această săptămână, ZTE a anunțat planuri de a lansa primele modele Windows Phone la începutul lui 2012. De asemenea, aceeași companie chineză afirmă că vom vedea și terminale LTE cu branding ZTE pe piață în acest an.

Informațiile vin de la CEO-ul Cheng Lixin, care a acordat un interviu celor de la Reuters, menționând că firma pe care o conduce intenționează să promoveze telefoanele LTE în SUA. Operatori precum Verizon Wireless au deja servicii dezvoltate în acest standard de conectivitate și modele precum HTC Thunderbolt sau LG Revolution le vor folosi din plin.

în perioada următoare ZTE va sosi pe piața cu o tabletă LTE, cel mai probabil cu Honeycomb la bord. Retailerul MetroPCS are deja o tradiție de a lucra cu firma chineză și ne întrebăm dacă va avea prioritate în SUA, în fața operatorului LTE, căruia i se va alătura și AT&T în curând.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×