ZTE pregătește telefoane Android multi-core, cu LTE și modele Windows Phone pentru MWC 2012

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.642 ori
<b>ZTE pregătește telefoane Android multi-core, cu LTE și modele Windows Phone pentru MWC 2012</b>ZTE se alătura companiilor asiatice Huawei și NEC, care vor prezenta noi terminale mobile la MWC 2012. Lista de companii poate continua, dar astăzi ne ocupăm de ZTE, care a promis că va aduce în Barcelona modele LTE, telefoane Android mulți core...

ZTE se alătura companiilor asiatice Huawei și NEC, care vor prezenta noi terminale mobile la MWC 2012. Lista de companii poate continua, dar astăzi ne ocupăm de ZTE, care a promis că va aduce în Barcelona modele LTE, telefoane Android mulți core și handseturi Windows Phone.

ZTE va prezenta nu mai puțin de 8 terminale noi, axate pe un design proaspăt și funcții multimedia avansate. Prin aceste modele și cele care le vor urma ZTE își anunța intenția de a ajunge în top 3 producători de telefoane până în 2015. Pe zona de infrastructură ZTE va prezenta o gamă largă de aplicații care acoperă tehnologiile LTE/LTE-A, smart networks și cloud computing.

Se pare că printre handseturile ZTE de nouă generație se numără și un model quad core și sunt sigur că vor exista și câteva telefoane cu Android 4.0 la MWC 2012. Pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor sale mobile, în ultimii ani compania asiatică a redirecționat 10% din veniturile sale în segmentul de cercetare și dezvoltare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×