ZTE pregătește varianta actualizate pentru smartphone-urile Nubia Z9 Max, respectiv Nubia Z9 Mini

Autor:  | Publicat în:  ZTE 636 ori
<b>ZTE pregătește varianta actualizate pentru smartphone-urile Nubia Z9 Max, respectiv Nubia Z9 Mini</b>ZTE este unul dintre acei producători de pe piață care ar trebui lăudați pentru design-ul adus telefoanelor din portofoliu, și mai ales a celor din gama Nubia. După cum aflăm astăzi, producătorul de origine chineză ne pregătește versiuni...

ZTE este unul dintre acei producători de pe piață care ar trebui lăudați pentru design-ul adus telefoanelor din portofoliu, și mai ales a celor din gama Nubia. După cum aflăm astăzi, producătorul de origine chineză ne pregătește versiuni Elite pentru smartphone-urile Nubia Z9 Max și Nubia Z9 Mini.

Ce înseamnă aceste versiuni Elite? Ei bine, în cazul lui Nubia Z9 Max Elite vom avea parte acum de un scanner de amprente amplasat lateral sub butonul power-unlock, dar și un port USB Type-C, standard ce câștigă teren pe zi ce trece. Restul dotărilor vor rămâne cele deja cunoscute de pe varianta standard.

Nubia Z9 Mini Elite

Ne referim la display-ul Full HD de 5.5 inch, la procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și la cei 3 GB de memorie RAM. Pe lista de specificații se vor afla și camera foto principală de 16 megapixeli, senzorul frontal de 8 megapixeli, cât și o baterie de 2.900 mAh.

Pe de altă parte, Nubia Z9 Mini Elite câștigă acum 3 GB memorie RAM, față de cei 2 disponibil pe varianta lansată anterior. De asemenea, vom primi noi funcții software și posibilitatea de recunoaștere a irisului. La interior specificațiile rămân aceleași: display FHD 5 inch, procesor Snapdragon 615, cameră foto de 16 megapixeli și 16 GB de stocare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×