Motorola Xoom 2 În dublu exemplar: o versiune de 10.1 inchi și una Media de 8.2 inchi

1.300 ori
<b>Motorola Xoom 2 În dublu exemplar: o versiune de 10.1 inchi și una Media de 8.2 inchi</b>Probabil vă întrebați de ce in titlul de mai sus scrie "Media" cu litera mare... ei bine aflați că Motorola pregătește nu unul, ci 2 succesori pentru tableta Xoom. Astfel, Xoom 2 va sosi într-o variantă Ice Cream Sandwich cu ecran de 10.1 inchi...

Probabil vă întrebați de ce in titlul de mai sus scrie "Media" cu litera mare... ei bine aflați că Motorola pregătește nu unul, ci 2 succesori pentru tableta Xoom. Astfel, Xoom 2 va sosi într-o variantă Ice Cream Sandwich cu ecran de 10.1 inchi și una media de 8.2 inchi.

Tableta cunoscută drept Motorola Xoom 2 Media Edition va avea specificații similare cu modelul mai mare, incluzând un porcesor dual core, o carcasă cu grosime de aproximativ 9 mm și numeroase optiuni de conectivitate, printre care și LTE. Motorola Xoom 2, în varianta de 10 inchi va suporta captură HD, streaming Netflix HD, iar modelul de 8.2 inchi se va axa pe controlul sistemului de divertisment din casa utilizatorului.

Această funcție va utiliza emițătorul infraroșu al acestei tablete, pentru a transforma Xoom 2 într-o telecomandă pentru televizor, sistem audio și multe altele. De asemenea, varianta de 8.2 inchi va fi rezistentă la apă, mereu un punct în plus pentru pasionații de tqablete care iau cu ei gadgetul și în baie.

Nici urmă de data de lansare sau preț și totul este deocamdată la nivel de scăpare, trecând de cel de zvon confirmat.

Xoom 2 Media 8,2"

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×