LG confirmă lansarea simultană a smartphone-urilor V50 ThinQ (5G) și G8 ThinQ în cadrul MWC 2019

1.255 ori
<b>LG confirmă lansarea simultană a smartphone-urilor V50 ThinQ (5G) și G8 ThinQ în cadrul MWC 2019</b>La câteva momente distanță de la aflarea veștii că pentru moment sud-coreenii de la LG Electronics nu au în plan lansarea comercială a unui smartphone pliabil, iată că mai sosește o informație interesantă

La câteva momente distanță de la aflarea veștii că pentru moment sud-coreenii de la LG Electronics nu au în plan lansarea comercială a unui smartphone pliabil, iată că mai sosește o informație interesantă. Aflăm pe această cale că în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 vor debuta simultan telefoanele LG G8 ThinQ și LG V50 ThinQ, acesta din urmă fiind primul smartphone 5G al companiei pe care l-am văzut într-o randare în weekend.

Deși vestea de față nu este surprinzătoare, aceasta este menită și să confirme faptul că nu se va renunța la seria G în favoarea seriei V de terminale precum se vehicula la un moment dat. Pe lângă lansarea acestor flagship-uri, LG Electronics plănuiește să introducă și noi modele mid-range și entry-level în cadrul târgului MWC ce își deschide porțile oficial pe 25 februarie.

Aparent, sud-coreenii merg pe o nouă strategie la cârma președintelui Kwon Bong-suk. În loc să ia parte în continuare la cursa pentru lansarea dispozitivelor cu cele mai bune specificații, LG se va axa pe îmbunătățirea gradului de satisfacție al clienților. Asta se va realiza prin diferențierea produselor și crearea unei identități mai puternice a brandului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×