ZTE va trebui să se rebranduiască dacă vrea să fie primită în SUA din nou

1.186 ori
<b>ZTE va trebui să se rebranduiască dacă vrea să fie primită în SUA din nou</b>Cu scopul a de fi primită din nou pe piața din SUA se pare că ZTE are de făcut câteva schimbări importante, una dintre acestea fiind rebranduirea. Vestea ne este adusă la cunoștiință astăzi când mai aflăm și faptul că producătorul chinez

Dacă totul s-a lămurit între ZTE şi autorităţile din SUA, inclusiv Senatul, pentru a recâştiga încrederea publicului chinezii vor trebui să facă nişte schimbări. Printre ele se numără şi un rebranding, pentru a li se permite să mai vândă telefoane în SUA.

Guvernul SUA le-a dat deja undă verde pentru revenire, dar nu sub numele clasic. Lista de obligaţii e mare şi până acum compania a trebuit să accepte o schimbare de directori şi amenzi de sute de milioane de dolari. Acum SUA solicită un rebranding şi o "spargere" a companiei ZTE. Americanii vor ca această firmă să renunţe la denumirea "ZTE" de pe telefoanele mobile şi ca gigantul să se împartă în două: zona de telefoane şi zona de networking.

Ideea e că autorităţile nu sunt chiar 100% sigure că produsele de reţea, modemuri, antene nu sunt o ameninţare la adresa siguranţei naţionale, în vreme ce smartphone-urile sunt considerate sigure şi OK pentru a fi vândute în SUA. Cum ZTE depinde de operatorii şi partenerii de peste Ocean va trebui să se supună. Un rebranding este un mare chin pentru orice companie şi rămâne de văzut ce nume vor alege.

În plus Guvernul mai solicită şi ca divizia Consumer a companiei să primească modificări structurale şi să aibă o echipă de manageri în afara Chinei. Sincer să fiu toate aceste cereri îmi sună a umilinţă pentru companie, care trebuie să se lepede de identitatea proprie şi să facă concesii uriaşe. Chinezii nu vor suporta umilinţa aşa uşor şi se vor răzbuna.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×