Nokia Lumia 920 - test de cameră PureView realizat de The Verge; Impresionează mai ales noaptea!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.936 ori
<b>Nokia Lumia 920 - test de cameră PureView realizat de The Verge; Impresionează mai ales noaptea!</b>După ce a fost dat în vileag faptul că Nokia a folosit un clip fals pentru a promova stabilizatorul de imagine de pe camera Pureview a lui Nokia Lumia 920, acum cei de la The Verge au decis să testeze chiar ei smartphone-ul și să vadă ce e real și...

După ce a fost dat în vileag faptul că Nokia a folosit un clip fals pentru a promova stabilizatorul de imagine de pe camera Pureview a lui Nokia Lumia 920, acum cei de la The Verge au decis să testeze chiar ei smartphone-ul și să vadă ce e real și ce nu. Vă reamintesc că la mijlocul acestei săptămâni Nokia a anunțat oficial telefonul WP8 Lumia 920, care vine cu camera Pureview de 8.7 megapixeli.

Cei de la The Verge au primit JPEG-uri neretușate ale fotografiilor realizate cu camera lui Lumia 920, spre publicare online, pentru a nu lăsa dubii cu privire la proveniența lor. Observați că există aici o comparație între Samsung Galaxy S III, iPhone 4S, HTC One X și Nokia Lumia 920, pe partea de cameră, mai ales pe timp de noapte. Avantajul tehnic principal al lui Lumia 920 este cel al tehnologiei de stabilizare optică a imaginii, care permite lentilei să "plutească" pe anumite arcuri. Asta înseamnă că este redusă mișcarea și tremuratul imaginii la captura video.

Mostra foto Nokia Lumia 920

Pentru a termina cu controversa legată de autenticitatea imaginilor și clipurilor realizate de Nokia Lumia 920, angajați ai companiei finlandeze și cei de la The Verge au mers în Central Park, în New York, unde au făcut aceleași fotografii și au filmat exact aceleași cadre ca și inginerii Nokia. De menționat faptul că softul pentru stabilizarea video nu este finisat încă, deci nu a putut fi testat. Au fost realizate fotografii cu și fără bliț, iar la Galaxy S III și One X a existat și un Night Mode de testat.

Rezultatul este ca Nokia Lumia 920 realizează fotografii foarte bune în condiții de luminozitate scăzută, iar tehnologia OIS compensează problemele de captură cu succes. Mai multe detalii și variantele full ale imaginilor le vedeți în linkul sursa, iar în evidență ies telefoanele HTC One X, Galaxy S III și mai ales Lumia 920.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×