Zvonuri si imagini ale lui Sony Ericsson P5

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.526 ori
<b>Zvonuri si imagini ale lui Sony Ericsson P5</b>P5 este subiectul mai multor zvonuri chiar decat deja celebrul Sony Ericsson Xperia X1. Un lucru e sigur: nimeni nu vrea sa rateze lansarea telefonului-monstru, a carui prima imagine "scapata" pe Internet este prezenta mai jos . Se pare ca suntem cu un...

P5 este subiectul mai multor zvonuri chiar decat deja celebrul Sony Ericsson Xperia X1. Un lucru e sigur: nimeni nu vrea sa rateze lansarea telefonului-monstru, a carui prima imagine "scapata" pe Internet este prezenta mai jos .

Se pare ca suntem cu un pas mai aproape de a cunoaste telefonul mai bine, dupa ce l-am admirat in noua imagine, disponibila prin blogul neoficial Sony Ericsson. In cazul in care nu stiti nimic despre acest terminal, va trebui sa aflati ca P5 foloseste noua interfata UIQ 3.3 creata pentru platforma Symbian. Handsetul este un slider, dotat cu o tastatura similara cu cea a modelului P1, iar pe lista sa de specificatii se afla o camera de 5 megapixeli (cu auto focus).

Printre celelalte feature-uri interesante se numara si GPS-ul si un display touchscreen. Informatiile despre "monstrul Sony Ericsson" se termina aici, dar asteptam un anunt oficial al producatorului si speram ca si restul specificatiilor se ridica la inaltimea asteptarilor noastre. Sony Ericsson P5 ar trebui sa fie anuntat oficial pana la finalul lunii viitoare. Data de lansare este candva in urmatoarele 5 luni, cel mai probabil in septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×