Zvonurile cu privire la un debut timpuriu pentru Note 5 contribuie la o încetinire a vânzărilor lui Galaxy S6

1.110 ori
<b>Zvonurile cu privire la un debut timpuriu pentru Note 5 contribuie la o încetinire a vânzărilor lui Galaxy S6</b>La mijlocul acestei luni dam peste un zvon destul de interesant ce făcea referire la un debut timpuriu pentru Galaxy Note 5, viitorul phablet sud-coreean. Deși &icirc;n mod normal, acest terminal avea să fie dezvăluit &icirc;n cadrul IFA 2015, se pare...

La mijlocul acestei luni dam peste un zvon destul de interesant ce făcea referire la un debut timpuriu pentru Galaxy Note 5, viitorul phablet sud-coreean. Deși în mod normal, acest terminal avea să fie dezvăluit în cadrul IFA 2015, se pare că Samsung a mutat lansarea sa mai devreme, în august.

Deși nu s-a confirmat sau infirmat acest zvon, iată că el are o oarecare influență asupra celor de la Samsung. Mai precis, unele surse din Coreea, afirmă că livrările de terminale Samsung Galaxy S6 au încetinit ca urmare a acestui posibil debut al lui Galaxy Note 5, device pe care mulți și-l doresc.

Această lansare în august pentru Note 5, le-ar putea aduce celor de la Samsung un oarecare avantaj contra celor de la Apple, companie ce urmează a dezvălui la început de Septembrie noul iPhone 6s. Să renunțe Samsung la o dezvăluire mare pentru IFA 2015 și să lanseze acest device mai devreme?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×