Zvonurile cu privire la un debut timpuriu pentru Note 5 contribuie la o încetinire a vânzărilor lui Galaxy S6

1.131 ori
<b>Zvonurile cu privire la un debut timpuriu pentru Note 5 contribuie la o încetinire a vânzărilor lui Galaxy S6</b>La mijlocul acestei luni dam peste un zvon destul de interesant ce făcea referire la un debut timpuriu pentru Galaxy Note 5, viitorul phablet sud-coreean. Deși &icirc;n mod normal, acest terminal avea să fie dezvăluit &icirc;n cadrul IFA 2015, se pare...

La mijlocul acestei luni dam peste un zvon destul de interesant ce făcea referire la un debut timpuriu pentru Galaxy Note 5, viitorul phablet sud-coreean. Deși în mod normal, acest terminal avea să fie dezvăluit în cadrul IFA 2015, se pare că Samsung a mutat lansarea sa mai devreme, în august.

Deși nu s-a confirmat sau infirmat acest zvon, iată că el are o oarecare influență asupra celor de la Samsung. Mai precis, unele surse din Coreea, afirmă că livrările de terminale Samsung Galaxy S6 au încetinit ca urmare a acestui posibil debut al lui Galaxy Note 5, device pe care mulți și-l doresc.

Această lansare în august pentru Note 5, le-ar putea aduce celor de la Samsung un oarecare avantaj contra celor de la Apple, companie ce urmează a dezvălui la început de Septembrie noul iPhone 6s. Să renunțe Samsung la o dezvăluire mare pentru IFA 2015 și să lanseze acest device mai devreme?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×