BlackBerry A10 "Aristo" Își face apariția În primul clip hands-on (Video)

2.091 ori
<b>BlackBerry A10 "Aristo" Își face apariția În primul clip hands-on (Video)</b>BlackBerry A10 "Aristo" și-a făcut apariția într-o serie de fotografii în ultima vreme și au apărut speculații și cu privire la dotările sale. Acum avem primul clip hands on cu acest model, pe care îl puteți admiră în acțiunea mai...

BlackBerry A10 "Aristo" și-a făcut apariția într-o serie de fotografii în ultima vreme și au apărut speculații și cu privire la dotările sale. Acum avem primul clip hands on cu acest model, pe care îl puteți admiră în acțiunea mai jos.

Cu câteva luni în urmă ajungea pe Internet un roadmap al companiei BlackBerry, care indică planuri cu privire la un model de telefon cu ecran mare. După cum se vede în clipul de mai jos, fie mână utilizatorului e mică, fie ecranul e cu adevărat mai mare decât pe BlackBerry Z10. Se pare că ar fi vorba despre un handset cu ecran de 5 inch, poate chiar unul care să facă saltul la Full HD. 
  
BlackBerry A10, zis și Aristo ar urmă să vina cu 2 GB RAM, BB OS versiunea 10.2.0.552 și un panou Super AMOLED pentru ecran. Mai aflăm și că terminalul ar putea sosi cu un procesor dual core și un GPU separat puternic, ideal pentru gaming.. Aici revine în acțiune o speculație de la începutul săptămânii, când se zvonea că BlackBerry ar pregăti un terminal cu capacitate de gaming. Va avea succes acest nou venit?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×