HTC Touch Diamond soseste acum cu Nav N Go iGO 8 in pachet

6.116 ori
<b>HTC Touch Diamond soseste acum cu Nav N Go iGO 8 in pachet</b>De pe forumul neoficial al fanilor HTC aflam de la utilizatorul Para81, ca popularul smartphone HTC Touch Diamond poate fi achizitionat acum impreuna cu software-ul navigational Nav N Go iGO 8. Oferta este disponibila de la jumatatea lunii septembrie, iar...

De pe forumul neoficial al fanilor HTC aflam de la utilizatorul Para81, ca popularul smartphone HTC Touch Diamond poate fi achizitionat acum impreuna cu software-ul navigational Nav N Go iGO 8.

Oferta este disponibila de la jumatatea lunii septembrie, iar softul navigational ofera harti updatate la zi ce ajung la nivel de strada plus puncte de reper 3D. De asemenea, Nav N Go iGO 8 soseste cu un pachet special de jocuri, dezvoltate de catre PDAmill. In functie de fiecare piata pe care va fi comercializat combo-ul telefon-soft navigational, continuturile noului iGO vor varia, incluzand sau nu harta completa a Europei.

Varianta standard a lui HTC Touch Diamond nu include software navigational si, de vreme ce telefonul nu dispune de un slot pentru carduri SD, Nav N Go iGO 8 nu poate rula pe acesta. Noi v-am prezentat un tutorial, despre cum se poate realiza instalarea lui iGO 8 pe terminal, dar iata ca acum optiunea a devenit standard pe acest handset.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×