Nokia N96 beneficiaza de primul update de firmware

2.642 ori
<b>Nokia N96 beneficiaza de primul update de firmware</b>Nokia tocmai a lansat noul firmware pentru smartphone-ul N96, o mutare destul de bizara, avand in vedere ca telefonul de abia a fost pus in vanzare. Firmware-ul cu versiunea 11.018 pentru Nokia N96 este disponibil doar pentru variantele europene ale...

Nokia tocmai a lansat noul firmware pentru smartphone-ul N96, o mutare destul de bizara, avand in vedere ca telefonul de abia a fost pus in vanzare. Firmware-ul cu versiunea 11.018 pentru Nokia N96 este disponibil doar pentru variantele europene ale handsetului.

Printre problemele rezolvate de aceste software se numara generare automata a setarilor DM, resetarea telefonului atunci cand introduceti/scoateti headsetul de cateva ori in timpul playbackului audio, probleme cu imaginea in timpul apelurilor video si volumul prea scazut al soneriilor 3D. Alte 2 buguri serioase, care nu vor mai exista sunt cel care porneste modul "Sleep" in timpul unui apel voce activ si micile defecte ale calitatii imaginilor.

Exista si imbunatatiri ale stabilitatii sistemului, dar si cresteri ale performantei cu ajutorul firmware-ului 11.018. Astfel, telefonul nu va mai suferi de lag atunci cand un numar mare de imagini este transferat in memoria sa, iar optiunea reply pentru SMS-uri nu se va mai deschide greu. Pana acum, se intampla des ca Nokia N96 sa se blocheze daca incercati sa faceti o poza in vreme ce ascultati muzica, sau daca primeati un SMS in timpul playbackului Visual Radio, dar si aceste probleme au fost rezolvate.

O lista mai ampla de fixuri si upgrade-uri aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×