Allview Alldro 3 Speed Quad Unboxing: prima tabletă autohtonă cu ecran "Retina" și CPU quad core (Video)

2.291 ori
<b>Allview Alldro 3 Speed Quad Unboxing: prima tabletă autohtonă cu ecran "Retina" și CPU quad core (Video)</b>Allview Alldro 3 Speed Quad e o cunostiinta mai veche a noastră, deoarece am văzut un prototip al acestui model la MWC 2013. Acum am primit varianta finală în teste și aflați din start că avem de-a face cu un produs care sună bine pe hârtie:...

Allview Alldro 3 Speed Quad e o cunostiinta mai veche a noastră, deoarece am văzut un prototip al acestui model la MWC 2013. Acum am primit varianta finală în teste și aflați din start că avem de-a face cu un produs care sună bine pe hârtie: tableta quad core cu ecran Retina.

Recent am realizat un review și pentru tableta E-Boda XL400 Quad Core, care a dezamăgit ușor la capitolul performantă și a suferit de lag. Noul venit Alliew costă 1199 lei, a fost lansat în aprilie și măsoară 9.6 mm în grosime. Tableta cântărește 669.7 grame și vine cu un ecran IPS LCD de 9.7 inch, care suporta o rezoluția de 2048 x 1536 pixeli și aspect 4:3.

Allview Alldro 3 Speed Quad Unboxing

Alldro 3 Speed Quad rulează Android 4.1 bazându-se pe un procesor quad core Cortex A7 de 1 GHz. Acest device dispune și de un GPU PowerVR SGX544 MP2 8 core, iar dotările sale includ și 16 GB memorie internă, 2 GB RAM DDR3, slot microSD (suportă până la 32 GB), carcasa din aluminiu și Bluetooth. Avem la dispoziție și WiFi și o cameră de 2 MP în spate și una de 2 MP în zona frontală.

Allview Alldro 3 Speed Quad Unboxing

în cutia acestui produs se afla încărcătorul, un manual, cablul USB și codul pentru BitDefender Mobile Security. Revenim în curând cu un review complet pentru tableta, dar până atunci rămâneți pe Mobilissimo.ro!

Pentru a consulta prețul actualizat, vă recomandam magazinele:


Allview Alldro 3 Speed Quad Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×